• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства".

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства".

2022-12-09

/Files/images/318774046_1217227102199388_447674329469820841_n.jpg

Учні 8 класу долучилися з гаслом:

"Мій улюблений світ - без насильства"

Домашнє насильство одна з ключових соціальних проблем, яка існує в Україні. Так вважають українські й міжнародні правозахисники, юристи, психологи. Довгий час, ця тема замовчувалася на національному рівні й вважалося, що домашнє насильство не потребує зовнішнього втручання. Однак часи, на щастя для багатьох, змінилися, як і пріоритети в цьому питанні. Тож нині в Україні впроваджуються та розробляються різноманітні механізми боротьби та протидії домашньому насильству.

Одним із найважливіших напрямів профілактичної діяльності, спрямованої на протидію насильству є просвітницька робота серед дітей та молоді. Саме тому,з метою обізнаності учасників освітнього процесу про всі форми насильства, в нашому освітньому закладі з 25 листопада по 10 грудня 2022 року було проведено різноманітні інформаційно-просвітницькі заходи .Класні керівники 1-11 класів розглянули різні аспекти щодо формування безпечного освітнього середовища .

Здійснення заходівстосовно виявлення та розпізнання випадків домашнього насильствана ранніх стадіях,а також подальшої роботи з особами,які постраждали від насильства продовжуватимуться і надалі…

Мій улюблений світ – без насильства.

Без жорстокості, болю, зла.

Тут народом складена пісня

Містить тільки хороші слова.

Мій улюблений світ – без насильства,

Де немає страждання й війни,

Де розквітла калина барвиста

І пісень не почуєш сумних.

Мій улюблений світ – це не казка

А реально щасливе життя.

Бо звільнивши наш світ без насильства

Можна сміло іти в майбуття.

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi